Kolding

Pride

Den 8 august 2020

Our Story


Vores historie starter ud med folk troede, der blev holdt en begivenhed om en Pride-parade i Kolding fordi det dukkede op på Facebook. Folk begyndte at tilmelde sig, men efter et par dage blev der skrevet i begivenheden, at det blot var en prank. På det tidspunkt var der allerede mange tilmeldte, og derfor valgte Cecilie Rymer, at tage sagen i egen hånd og lave en rigtig begivenhed, så Kolding også kunne få sin egen Pride.


En Pride blev der holdt og der var et fremmøde på ca 200 mennesker hvilket var en hel vildt oplevelse, derfor så vi at der var opbakning for en pride i Kolding


Derfra blomstede vores forening da Cecilie Rymer valgte at gå videre med at skabe en bestyrelse og skabe en forening. Foreningen blev skabt den 11 december 2019 hvor der var stiftende generalforsamling. 


Der blev valgt en bestyrelse ind som den dag i dag består af præsenterede medlemmer nedenunder:

Forperson Cecilie RymerHej!

Jeg hedder Cecilie Rymer, bor i Kolding hvor jeg i min dagligdag læser Informationsteknologi, IT og interaktionsdesign på SDU. Jeg er med i bestyrelsen fordi jeg har en vision for at sætte Kolding på landkortet og fremme mangfoldigheden i Danmark og resten af verdenen. Jeg ønsker at gøre min del for at skabe et trygt miljø for lgbtq+ personer, her håber jeg priden kan gøre at der kommer mere fokus på miljøet og det bliver nemmere for dem der senere kommer og skal bruge fællesskabet. Næstforperson Benjamin madsen


Hej!

Jeg hedder Benjamin, bor i Kolding og læser til daglig en kandidat i Designledelse på SDU. Jeg er med i bestyrelsen for at opbygge et bedre lgbtq+ miljø i Kolding og for region syddanmark, som jeg på egen krop har følt der manglende i regionen og byen. Derfor ser jeg stor vigtighed i at skabe et godt og trygt miljø for queer personer, og det kan priden være stor medskaber af. Desuden giver bestyrelses arbejde meget mening ift. min uddannelse og fremtid som projektleder indenfor kultur og større eventsBestyrelsesmedlem Thékla Brøgger


Hej!

Jeg hedder Thékla Brøgger og er bosat i Kolding, hvor jeg læser Bibliotekskundskab og Videnskommunikation på Syddansk Universitet. Jeg er med i bestyrelsen for Kolding Pride, da jeg selv har været glad for at deltage i og være med til at udføre Koldings første uofficielle Pride og gerne vil være med til fortsat at give andre LGBT+ personer den samme gode oplevelse jeg selv og andre deltagere fik.
Bestyrelsesmedlem Olivia Nørholm


Hej!
Jeg hedder Olivia Nørholm og jeg er 23 år gammel. I min hverdag læser jeg Bibliotekskundskab og videnskommunikation på Syddansk Universitet i Kolding. Jeg er med i bestyrelsen fordi jeg brænder for LGBTQ+ personers rettigheder. Samt ønsker jeg en større LGBTQ+ repræsentation i Sønderjylland, da der ikke var noget da jeg selv voksede op i trekantområdet.


Bestyrelsesmedlem Jonas Bendtsen


Hej!

Jeg hedder Jonas Bendtsen, og har for tiden sabbatår, hvor jeg bruger en del af tiden på LGBTQ+ relaterede ting. Jeg har blandt andet været med til at starte AURA, et mødested for unge LGBTQ+ personer, op i Vejle. Derudover er jeg med i flere politiske LGBTQ+ grupper og har efterhånden deltaget i en hel del prides. Derfor synes jeg at det er super fedt, at jeg nu kan være med til at arbejde for at Kolding Pride bliver en årligt tilbagevendende begivenhed!


Bestyrelsesmedlem Sofie Widell

Jeg hedder Sofie Widell og til daglig studerer jeg på Syddansk Universitet i Kolding. Siden jeg flyttede til Kolding har jeg savnet at der ikke har været et særlig stort LGBTQ+ miljø, så jeg sidder med i bestyrelsen fordi jeg rigtig gerne vil være med til at skabe trygge rammer og et sted hvor man kan få lov til at være sig selv.


Bestyrelsesmedlem Maja PetersenHej! Jeg hedder Maja, bør i Kolding og læser til hverdag Bibliotekskundskab og videnskommunikation på SDU Kolding. Jeg er med i Kolding Pride, da jeg er født og opvokset i Københavns området og gerne vil se noget af det LGBT+ miljø man finder der i Kolding også.

Kolding pride 2020


Vores vision for Kolding Pride 2020 er at det skal være større, bedre, federe og en helt igennem fantastiak dag. Har man lyst til at bidrage, sponsorere eller på andre måder komme i kontakt med os er der muligehed for at sende en email til os her nedenunder. 


Connect With us

 
 
 
 

Please feel free to contact me via email with any questions you may have.

Get in Touch


Ring til forpersonen Cecilie Rymer


Copyright © All Rights Reserved

Koldingpride.dk


Koldingpride.dk er en side hvor der løbende vil komme info omkring priden, med billeder og andet